Szállítás

Személyes átvétel
A termékeket minden esetben lehetőség van a Panorama Design Kft. telephelyén (2000, Szentendre Rózsa utca 16.) átvenni, miután a rendelést visszaigazoltuk, hétköznapokon 9-15 óráig,


Szállítás futár szolgálattal
A szállítást szerzödőtt partnerünk a DPD Hungary Kft. futárszolgálata végzi. A megrendelt terméke(ke)t egészen az ajtóig viszik, így kérjük, hogy a megrendelésnél olyan szállítási címet adjon meg ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot.

Ingyenes szállítás lehetősége
15 000 Ft összeg feletti vásárlás esetén a szállítás Magyarország területén belül ingyenes.

Szállítási idő
A raktáron lévő termékeket 3-5 napon belül, az összes többi termék estebén 10-15 munkanapon belül szállítjuk. Előfordulhat, hogy egyes termékeknél bizonyos színekből hiány lép fel. Ez esetben a szállítási idő 8-10 hetet is igénybe vehet. Ebben az esetben mindenképpen tájékoztatjuk az ügyfelet a várható szállítási időről és egyeztetünk a megrendelésről.
Amennyiben a határidő mégsem tartható (pl.: beszállítók leállása)  telefonon vagy e-mailen erről tájékoztatást küldünk az Ügyfélnek.

Szállítási költségek
A szállítás költsége 15 000 Ft rendelési összeg alatt előreutalás, vagy bankkártyás fizetés esetén 990 Ft, utánvéttel 1 250 Ft.