15 000 Ft összeg feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás Tel: +36 30 833 23 33 Mail: [email protected]

Rólunk

Cotton Ball Lights céget Luc Clement alapította 6 évvel ezelőtt. Az ötlet és a koncepció Thaiföldről származik, még most is rengeteg éjszakai piacon megtalálható Chiang Mai-ban és más thai városban.

 
Luc aztán találkozott Hermannal, aki az ún. Fair Trade üzleti világban tevékenykedett aktívan éveken keresztül. Közösen megalapították a gyárat, melyet FairTrade ChiangMai-nak neveztek el, és elkezdték a termékeket Európában árusítani. Először Hollandiában, majd hat évvel később a gyönyörű Cotton Ball Lights már több mint 11 európai országban, 4 dél-amerikai országban és Ausztráliában is elérhető.

 

Fairtrade

Ami egy kisméretű FairTrade projektként kezdődött 5 alkalmazottal, az elmúlt 6 évben több mint 80 embert foglalkoztató céggé nőtte ki magát. A gyár Thaiföld észai részén található. Ebben a térségben magas a munkanélküliek száma, ahol az embereknek nehéz állandó bevételi forrást találniuk. Jó munkakörülményeket teremtünk és hosszú távú foglalkoztatást biztosítunk. A reális fizetések lehetőséget biztosítanak, hogy az emberek a családjuknak megfelelő megélhetést nyújtsanak, miközben életkörlüményeiken is tudnak javítani. A FairTrade Chiang Mai az egyetlen Cotton Balls gyártó világszerte, amelyik World Fair Trade Organization minősítést tudott szerezni.

 

Handmade

Minden egyes Cotton Balls kézzel készült. Ez egy olyan kézügyességet kíván, amelynek kezdő szintű elsajátítása is két hétig tart, és 3 hónapba telik, mire valaki mesterévé válik, mivel a minőségi elvárásaink magasak! 
A folyamat röviden:

1.      Egy léggömb felfújásával kezdődik
2.      A fonalak ragasztózása után a léggömböt teljesen körbefonják
3.      Az így kapott Cotton ball gömböt a napon hagyják száradni
4.      A léggömböt kipukkasztják
5.      A Cotton ball elkészült
6.      Gömbről gömbre ellenőrizzük a minőséget mielőtt becsomagolják

Magyarországi Cotton Ball Lights

Hazánkban 2013-tól van jelen a márka. A Panorama Design Kft. a kizárólagos forgalmazója  a márkának. A cég igazi lelkes családi vállalkozás, mely mára már több fiatalnak is munkalehetőséget biztosít.

"Folyamatosan fejlődünk és próbáljuk követni a nemzetközi trendeket. Az állandó színkínálat mellett szezonális árnyalatokkal is igyekszünk színesíteni palettánkat. A színvariációk mellet igyekszünk technológiailag is tartani a lépést. A globális Cotton Ball Lights, mint egy nemzetközi nagy csapat segíti egymást, így valósul meg egy állandó termékfejlesztés. Idei célitűzésünk az új webshop és arculat teljes átültetés a hazi igényeknek megfelelően. Csomagolásaink lecserélése környezettudatos, fenntartható anyagok használata.  Üzletünk népszerűsítése,mely nem csak a gömblámpának, hanem számos nemzetközi és hazai design márkának is helyt ad. A classhome.hu webáruház termékei és többek között fiatal magyar tervezők munkái is megtalálhatóak kínálatunkban. Ügyfeleink a legfontosabb alkotóelemei gépezetünknek, így mindig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy elégedett felhasználóink legyenek. Régi vásárlóink jól tudják, hogy bármilyen problémával fordulnak hozzánk, igyekszünk megoldást találni rá. Büszkék vagyunk arra, hogy a több ezer elégedett vásárlónk lett az elmúlt években és mind  emellett olyan nagy projektekben is részt vehettek gömblámpáink, mint reklámfilmek, videóklippek, nagyvállaltai rendezvények, szíházi előadások. Böngészd át oldalunkat és válaszd ki te is kedvenc színeidet, amivel még hangulatosabbá teheted otthonodat"


Mix & Match azaz Válogass magadnak!

  • Mindenkinek a saját fantáziája szab határt!

  • Személyre szabott gömblámpasor tökélesen illeszkedik a saját belső terekhez és izlésekhez

  • Hatalmas variálási lehetőség!

  • Több mint 60-70 különböző színárnyalat

  • CBL élmény!

  • LUC CLEMENT

    Alapít