15 000 Ft összeg feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás Tel: +36 30 833 23 33 Mail: [email protected]

White Cotton Balls

További képek

LEDR- Könyvlámpa,Book Lamp Juhar

Könyvlámpa – Juhar/Dió - 3 méret


A könyvek, legyenek akár mesék, regények kinyitnak egy új világot az olvasó számára. Mesemondók, könvek és történetek nélkül az emberiség soha nem tanulhatott volna a hibáiból, egy unalmasabb, szegényebb és sivárabb világban élnénk nélkülük.

A LEDR könyvlámpa hű társad lesz kalandjaid során. Tökéletes hangulat fényt fog nyújtani az olvasmányos kirándulásod során, vagy éppen inspirálni fog miközben a saját történetedet írod. Körülülhetitek barátaiddal egy nyári éjszaka kalandos történeteket mesélve egymásnak.

A LEDR könyvlámpákat egyszerűen fel tudod tölteni, majd az akkumulátor 6-8 órányi vezetéknélküli használatot biztosít. Ahogy a könyvet kinyitod, az automatikusan világítani kezd. A rugalmas fedél lehetővé teszi, hogy akár teljesen, 360 fokban kinyisd a lámpát. Használhatod a kiegésztőként kinált bőr függesztéssel is, így segítségével bárhová a térben belógathatod.


✸ A könyvlámpa 3 különböző méretben és 2 színben kapható.
✸ 2000 mAh akkumulátor 6-8 órás égési időt biztosít.
✸ Lehetséges a könyvjelző be- és kikapcsolása töltés közben
Könyvborító anyaga: juharfa, diófa
✸ Belső anyag: Dupont ™ Tyvek® (vízálló)
✸ A belső rész 90% -ban áttetsző és szabadalmaztatott Dupont ™ Tyvek® anyagból készül. Tartós, vízálló és újrahasznosítható.
✸ A fából készült burkolatba beépített erős N52 mágnesek biztosítják, hogy a könyvlámpa rugalmas maradjon, és fémfelületekre lóghasson
✸ Teljesen kerek alakú (360 fokos)

Availability: Készleten

Akár: 10 900 Ft

Beállított ár: 0 Ft

* Kötelező kitölteni

Beállított ár: 0 Ft

Szállítás 2-4 munkanap

Szállítás ingyenes 15000 Ft vásárlás felett

14 napos csere

Cotton Ball Lights the original Fair Trade

Részletes leírás

Details

Könyvlámpa – Juhar/Dió - 3 méret A könyvek, legyenek akár mesék, regények kinyitnak egy új világot az olvasó számára. Mesemondók, könvek és történetek nélkül az emberiség soha nem tanulhatott volna a hibáiból, egy unalmasabb, szegényebb és sivárabb világban élnénk nélkülük. A LEDR könyvlámpa hű társad lesz kalandjaid során. Tökéletes hangulat fényt fog nyújtani az olvasmányos kirándulásod során, vagy éppen inspirálni fog miközben a saját történetedet írod. Körülülhetitek barátaiddal egy nyári éjszaka kalandos történeteket mesélve egymásnak. A LEDR könyvlámpákat egyszerűen fel tudod tölteni, majd az akkumulátor 6-8 órányi vezetéknélküli használatot biztosít. Ahogy a könyvet kinyitod, az automatikusan világítani kezd. A rugalmas fedél lehetővé teszi, hogy akár teljesen, 360 fokban kinyisd a lámpát. Használhatod a kiegésztőként kinált bőr függesztéssel is, így segítségével bárhová a térben belógathatod. ✸ A könyvlámpa 3 különböző méretben és 2 színben kapható. ✸ 2000 mAh akkumulátor 6-8 órás égési időt biztosít. ✸ Lehetséges a könyvjelző be- és kikapcsolása töltés közben Könyvborító anyaga: juharfa, diófa ✸ Belső anyag: Dupont ™ Tyvek® (vízálló) ✸ A belső rész 90% -ban áttetsző és szabadalmaztatott Dupont ™ Tyvek® anyagból készül. Tartós, vízálló és újrahasznosítható. ✸ A fából készült burkolatba beépített erős N52 mágnesek biztosítják, hogy a könyvlámpa rugalmas maradjon, és fémfelületekre lóghasson ✸ Teljesen kerek alakú (360 fokos)

További információk

További információk

Favourite colours Nem
Plug EU
On/Off switch igen
Made of Nem
CE-certified igen
Diameter 25, 31, 36, 41 cm
Attachment Nem
Válaszd ki a kábel típusát igen
Lampholder igen
Length 300 cm

Összeszerelési útmutató

Hogyan állítsd össze a saját gömblámpasorodat? Hogyan szereld össze a saját nagy lámpádat?
KATTINTS IDE, ITT MEGTALÁLOD AZ ÖSSZEÁLLÍTÁSHOZ SZÜKSÉGES SEGÍTSÉGET.