15 000 Ft összeg feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás Tel: +36 30 833 23 33 Mail: [email protected]

White Cotton Balls

További képek

LEDR- Könyvlámpa,Book Lamp Juhar

Könyvlámpa – Juhar/Dió - 3 méret


A könyvek, legyenek akár mesék, regények kinyitnak egy új világot az olvasó számára. Mesemondók, könvek és történetek nélkül az emberiség soha nem tanulhatott volna a hibáiból, egy unalmasabb, szegényebb és sivárabb világban élnénk nélkülük.

A LEDR könyvlámpa hű társad lesz kalandjaid során. Tökéletes hangulat fényt fog nyújtani az olvasmányos kirándulásod során, vagy éppen inspirálni fog miközben a saját történetedet írod. Körülülhetitek barátaiddal egy nyári éjszaka kalandos történeteket mesélve egymásnak.

A LEDR könyvlámpákat egyszerűen fel tudod tölteni, majd az akkumulátor 6-8 órányi vezetéknélküli használatot biztosít. Ahogy a könyvet kinyitod, az automatikusan világítani kezd. A rugalmas fedél lehetővé teszi, hogy akár teljesen, 360 fokban kinyisd a lámpát. Használhatod a kiegésztőként kinált bőr függesztéssel is, így segítségével bárhová a térben belógathatod.


✸ A könyvlámpa 3 különböző méretben és 2 színben kapható.
✸ 2000 mAh akkumulátor 6-8 órás égési időt biztosít.
✸ Lehetséges a könyvjelző be- és kikapcsolása töltés közben
Könyvborító anyaga: juharfa, diófa
✸ Belső anyag: Dupont ™ Tyvek® (vízálló)
✸ A belső rész 90% -ban áttetsző és szabadalmaztatott Dupont ™ Tyvek® anyagból készül. Tartós, vízálló és újrahasznosítható.
✸ A fából készült burkolatba beépített erős N52 mágnesek biztosítják, hogy a könyvlámpa rugalmas maradjon, és fémfelületekre lóghasson
✸ Teljesen kerek alakú (360 fokos)

Availability: Készleten

Akár: 10 900 Ft

Beállított ár: 0 Ft

* Kötelező kitölteni

Beállított ár: 0 Ft

Szállítás 2-4 munkanap

Szállítás ingyenes 15000 Ft vásárlás felett

14 napos csere

Cotton Ball Lights the original Fair Trade

Részletes leírás

Details

Könyvlámpa – Juhar/Dió - 3 méret A könyvek, legyenek akár mesék, regények kinyitnak egy új világot az olvasó számára. Mesemondók, könvek és történetek nélkül az emberiség soha nem tanulhatott volna a hibáiból, egy unalmasabb, szegényebb és sivárabb világban élnénk nélkülük. A LEDR könyvlámpa hű társad lesz kalandjaid során. Tökéletes hangulat fényt fog nyújtani az olvasmányos kirándulásod során, vagy éppen inspirálni fog miközben a saját történetedet írod. Körülülhetitek barátaiddal egy nyári éjszaka kalandos történeteket mesélve egymásnak. A LEDR könyvlámpákat egyszerűen fel tudod tölteni, majd az akkumulátor 6-8 órányi vezetéknélküli használatot biztosít. Ahogy a könyvet kinyitod, az automatikusan világítani kezd. A rugalmas fedél lehetővé teszi, hogy akár teljesen, 360 fokban kinyisd a lámpát. Használhatod a kiegésztőként kinált bőr függesztéssel is, így segítségével bárhová a térben belógathatod. ✸ A könyvlámpa 3 különböző méretben és 2 színben kapható. ✸ 2000 mAh akkumulátor 6-8 órás égési időt biztosít. ✸ Lehetséges a könyvjelző be- és kikapcsolása töltés közben Könyvborító anyaga: juharfa, diófa ✸ Belső anyag: Dupont ™ Tyvek® (vízálló) ✸ A belső rész 90% -ban áttetsző és szabadalmaztatott Dupont ™ Tyvek® anyagból készül. Tartós, vízálló és újrahasznosítható. ✸ A fából készült burkolatba beépített erős N52 mágnesek biztosítják, hogy a könyvlámpa rugalmas maradjon, és fémfelületekre lóghasson ✸ Teljesen kerek alakú (360 fokos)

További információk

További információk

Favourite colours Nem
Csatlakozó EU
Kapcsoló igen
Anyaga Nem
CE certifikáció igen
Átmérő 25, 31, 36, 41 cm
Attachment Nem
Válaszd ki a kábel típusát igen
Lampholder igen
Length 300 cm

Összeszerelési útmutató

Hogyan állítsd össze a saját gömblámpasorodat? Hogyan szereld össze a saját nagy lámpádat?
KATTINTS IDE, ITT MEGTALÁLOD AZ ÖSSZEÁLLÍTÁSHOZ SZÜKSÉGES SEGÍTSÉGET.